POGINUO TRAKTORIST: Vozač automobila bio pod utjecajem alkohola (0,94 promila)

1386 0

Poginuli traktorist vozio je neregistriran traktor bez registracijskih oznaka

BATRINA /SLAVONSKIO BROD – Jučer (29.studenoga), oko 15.50 sati, u Batrini, u Ulici Cerije, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo traktorist.
Očevidom koji je proveo zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s policijskim službenicima je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da je 79-godišnji vozač osobnog automobila, zbog nedovoljnog držanja razmaka udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio traktora koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljao 58-godišnjak. Uslijed jačine udara došlo je do zanošenja traktora, a potom i slijetanja s prometne trake u kanal.
Pri slijetanju je došlo do otpadanja prednjeg kotača prilikom čega je 58-godišnji vozač ispao iz traktora u kanal, pod stražnji kotač traktora koji ga je pregazio. Na mjestu događaja 58-godišnjak je smrtno stradao. Policija je alkotestirala 79-godišnjeg vozača automobila te mu alko-testom utvrdila koncentraciju alkohola u organizmu od 0,94 promila nakon čega je uhićen i doveden u policijsku postaju, a protiv njega policijski službenici podnose kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Poginuli traktorist vozio je neregistriran traktor bez registracijskih oznaka.

Related Post