POLICIJA – TUKLO SE I NARUŠAVALO JAVNI RED I MIR

686 0

NOVA GRADIŠKA 27. travanj 2011. – Jučer oko 2.30 sati u jutro u Novoj Gradiški u prostoru jednog ugostiteljskog objekta nepoznati muškarac je fizički napao 20-godišnjaka i teško ga ozlijedio. Mladića su roditelji odvezli u bolnicu u Novoj Gradiški gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, te je nakon pružene liječničke pomoći otpušten na kućnu njegu. Policija je tijekom jučerašnjeg dana provela kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđena osnovana sumnja da ga je ozlijedio 24-godišnjak iz Nove Gradiške, koji ga je tom prilikom fizički napao jer ga je isprovociralo mladićevo ponašanje dok je plesao. Ozlijeđeni mladić je tom prilikom bio po utjecajem alkohola (1,74 promila) i ne sjeća se da je ičim isprovocirao sukob. Protiv 24-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški za kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“.

 

BATRINA – Dvojica mladića su jučer oko 3 sata ujutro u mjestu Batrina u blizini željezničkog kolodvora u alkoholiziranom stanju narušavali javni red i mir. Mladić u dobi od 20 godina (1,36 promila) s područja Oriovca lakše je ozlijedio 23-godišnjaka (1,50 promila) udarivši ga nakon što su se predhodno verbalno sukobili obostranim vrijeđanjem. Liječničku pomoć je zatražio 23-godišnjak u bolnici u Novoj Gradiški gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozlijede, pa je nakon pružene pomoći pušten kući. Policija je oko 5 sati pronašla mladića koji ga je ozlijedio i odredila mu smještaj u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja. Protiv obojice mladića slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog narušavanja javnog reda i mira.

 

NOVA GRADIŠKA – Policija je jučer prekršajnim istraživanjem utvrdila identitet 18-godišnjaka, koji je 23. travnja ove godine oko 23.30 sati u ulici Ljudevita Gaja u Novoj Gradiški narušavao javni red i mir. Mladić je s područja općine Staro Petrovo Selo i spornog dana je narušavao javni red i mir na način da je bez ikakva povoda dok je hodao ulicom iščupao iz ležišta kantu za smeće, koju je zatim bacio na pješačku stazu i dok je hodao stazom nogom udarao u kantu, te je time uznemiravao ostale građane.

Related Post

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 30/11/2015 0
SLAVONSKI BROD, 30. studeni 2015. – Tijekom proteklog vikenda na području policijske uprave evidentirano je 15 kaznenih djela od kojih…