POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Čisteći kanal pronašao dio lubanje

373 0

4. siječanj 2013. – Nakon dojave, jučer oko 12 sati, da je u blizini

Sapca pronađena ljudska lubanja, policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Pritom su potvrdili da je jedan građanin, oko 11.30 sati čistio prostor oko kanala i pronašao dio lubanje (najvjerojatnije je riječ o ljudskoj lubanji). Policajci su pretražili uže i šire područje, no nisu pronašli ostale pripadajuće kosti. U suradnji i po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu, lubanja je prevezena na Odjel patologije, gdje će nadležne službe obaviti potrebna vještačenja u cilju utvrđivanja konkretnih činjenica.

 

Tijekom jučerašnjeg dana, policija je na području iz nadležnosti rada policijske uprave, zabilježila 10 kaznenih djela, od kojih je većina kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba (Bačin Dol i Donji Bogićevci). Evidentirana su dva (2) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

UKRALI IZ VIKENDICE NEKOLIKO SOTINA LITARA VIDA

Jučer, oko 11 sati, u Policijskoj postaji Slavonski Brod, zaprimljena je dojava o teškoj krađi. Policijski službenici su utvrdili da je netko u vremenu od 23. do 27. prosinca, provalio u vikendicu u Slavonskom Brodu, na području Brodskog Vinogorja, otuđivši iz unutrašnjosti više stotina litara razne vrste vina, vlasništvo 75-godišnjaka. Policija traga za počiniteljem ovog kaznenog djela.

 

Oko 8 sati, jučer, policijski službenici su zaprimili dojavu o krađi, koja je počinjena u vremenu od 29. prosinca do 2. siječnja. Policija je utvrdila da je netko u blizini Slobodnice, sa rasadnika, otuđio veću količinu armaturnih mreža, oštetivši na takav način Šumariju. Policija traga za počiniteljem

 

ZABORAVIO VRATITI AUTOMOBIL

– U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer, oko 15 sati, odgovorna osoba poduzeća iz Slavonskog Broda, prijavila je kazneno djelo utaje. Naime, 28-godišnjak je 30. studenoga, u spomenutom poduzeću unajmio osobni automobil Renault, uz obvezu vraćanja do 22. prosinca, što nije učinio. Policija nastavlja sa radom i protiv 28-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post