STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U SLAVONSKOM BROD

5421 0

Ozlijeđene tri učenice iz Nove Gradiške, Magić Male i Slavonskog Broda

SLAVONSKI BROD, 26. travanj 2013. – Jučer, oko 18.55 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Ivana Cankara, dogodila se prometna nesreća

u kojoj su na nogostupu teško ozlijeđene tri učenice iz Nove Gradiške, Magić Male i Slavonskog Broda.

-Vraćale su se iz škole kada je 20-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom BMW, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem, sletio s kolnika na travnatu površinu, te potom na nogostup, gdje je prednjim dijelom vozila udario u tri pješakinje (16-godišnjakinju i dvije 15-godišnjakinje). Vozilo je potom udarilo u obiteljsku kuću, a nakon toga u stablo bora. U ovoj prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen- priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

 

Djevojke su zadobile teške ozljede, najviše donjih ekstremiteta ali i drugih dijelova tijela, jedna djevojka ima i teške ozlijede glave.

Liječnici kirurškog odjela brodske bolnice pozivani od kuće da dođu u bolnicu i na njihovom zbrinjavanju radila je cijela kirurška ekipa od osam liječnika. Jednoj djevojci navodno morali izvaditi i slezenu.

 

Prema izjavama očevidaca vozač je velikom brzinom dojurio iz smjera Poljoprivredne škole, pokušao zaobići jedno vozilo, zahvatio travnatu površinu, te izgubio kontrolu nad automobilom. Vozač je alkotestiran i nije bio pod utjecajem alkohola.

Policija provodi kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv kojega će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Related Post

ISKOPAO PROTU-PJEŠAČKU MINU

Autor - 07/04/2011 0
PIVARE 7. travanj 2011. – Jučer oko 12 sati u Pivarama u polju, 57-godišnji građanin je prilikom obrade zemlje iskopao oružje. Policijski…