TURISTIČKA ZAJEDNICA I PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ

594 0

NOVA GRADIŠKA – U organizaciji Turističke zajednice i Plesnog studija Marine Mihelčić 2. je srpnja na središnjem gradskom trgu održana prekrasna Plesna večer, kao dio sadržaja NG ljeta glazbe i kulture.

Novogradiške plesačice mogu se pohvaliti velikim europskim i svjetskim uspjesima i medaljama, ali posebno emotivni su nastupi u njihovom gradu. Trenerica Nataša Ledić već gotovo 10. godina radi s njih 60-ak različitog uzrasta.

 

-Nadam se da će ova manifestacija postati tradicija. Ovo je druga godina za redom kako ju održavamo. Prošle godine smo prvi puta u organizaciji TZ imali Plesnu večer i kako je bila vrlo uspješna, odlučilo smo se to ponoviti i ove godine s gostima iz Požege. Programom, zapravo jednim plesnim vrtlogom, želimo pokazati različite plesne stilove, kojima se bavimo: Lyric, Open, MTV, Jazz. Nedavno smo imali regionalno natjecanje, tako da se djevojčice predstavljaju sa svojim solo, duo i grupnim plesovima- rekla nam je, među ostalim, trenerica Nataša Ledić.

 

Nastupile su sve plesne skupine u kojima su djeca od 2 i pol do 16. godina i, prema riječima trenerice, sve djevojčice su izuzetno vrijedne i vole puno raditi i trenirati, a onda, kao rezultat, dolaze i uspjesi. Sve čestitke našim plesačicama i zahvala za prekrasno večer glazbe,emocija i pokreta.

Related Post

JUŽNA GRADSKA OBILAZNICA

Autor - 24/05/2014 0
U Hrvatskim cestama smatraju da je jedan od osnovnih prioriteta povezivanje industrijskog parka s državnom cestom D51, odnosno spoj s…

NOVOGRADIŠKA GRADILIŠTA

Autor - 20/11/2014 0
Uz Grad Novu Gradišku, najveći investitori su Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstvo regionalnog razvoja, Hrvatske ceste, Hrvatske…