VATROGASNI MEMORIJALNI KUP „GORAN TRUPINA“

1085 0

Najbolje djevojčice iz Vrbove, a dječaci iz Štivice. Djevojke iz Siska i dječaci iz Novog Vinodolskog najbolji su u kategoriji vatrogasne mladeži

NOVA GRADIŠKA, 25. svibanj 2011. – Na drugom Memorijalnom kupu „Goran Trupina“ koji DVD Nova Gradiška organizira u počast svom mladom vatrogascu, koji je 2009. godine stradao u prometnoj

nezgodi, okupile su se u nedjelju na pomoćnom igralištu NK „Sloga“ 22 vatrogasne ekipe djece i mladeži. Pokrovitelji kupa su bili Grad Nova Gradiška i Vatrogasna zajednice Brodsko-posavske županije. Natjecanje je otvorio i mlade vatrogasce pozdravio zamjenik župana Davor Vlaović. Mlade vatrogasce iz Nove Gradiške, Bistre, Novog Vinodolskog, Popovače, Siska, Banove Jaruge, Požege, Beravaca, Zakorenja, Bodovaljaca, Vrbja, Štivice i Vrbove pozdravili su Vlado Krpan i Stjepan Župetić, predsjednik DVD-a Nova Gradiška i zapovjednik Županijske VZ, te zapovjednik DVD-a Nova Gradiška Siniša Makovičić. Natjecanje je održano na pomoćnom igralištu NK “Sloge”, a pratilo ga je 15 sudaca. Ostvareni su slijedeći rezultati.

U kategoriji djece od 6 do 12 godina – djevojčice prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Vrbova, drugo DVD Štivica, a treće DVD Banova Jaruga. U istoj kategoriji kod dječaka prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Štivica, drugo DVD Vrbova i treće mjesto DVD Zakorenje. U kategoriji vatrogasne mladeži u dobi od 12 do 16 godina kod djevojaka prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Sisak, drugo DVD Popovača i treće mjesto DVD Nova Gradiška. Kod dječaka prvo mjesto i prelazni pehar pripalo je ekipi DVD-a Novi Vinodolski, drugo je DVD-a Požega, a treće mjesto ekipi DVD-a Beravci.

Najbolji su nagrađeni peharima, medaljama, diplomama i zahvalnicama. Uručili su ih zapovjednik, predsjednik i tajnik DVD-a Nova Gradiška, Siniša Makovičić, Vlado Krpan, Dejan Lekić, te zapovjednik Vatrogasne zajednice BPŽ Stjepan Županić.

 

Related Post