AUTOMOBILOM PROBIO ZID KUĆE: U prometnoj nesreći u Gajevoj ulici poginuo muškarac (40)

2402 0

NOVA GRADIŠKA, 19. listopada 2020. – U Policijskoj postaji Nova Gradiška oko 21 sati zaprimljena dojava o prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba poginula.
Kako je priopćila Policijska uprava brodsko-posavska vozilo je udarilo u kuću, u Ulici Ljudevita Gaja Gaja u kojoj nije bio nitko. Vozač 1980.godište, smrtno je stradao. Nakon očevida znati će se uzroci ove prometne nesreće u kojoj je automobil probio zid kuće a vozač je poginuo.

Nesreća se dogodila oko 21 sat na raskrižju Ulice Slavča i Ljudevita Gaja. Do prometne nesreće došlo jer je 40-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, krećući se Ulicom Slavča zbog neprilagođene brzine, zanemario znak „stop-obavezno zaustavljanje“ i izašao u Gajevu ulicu, nastavio kretanje, sletio s kolnika i udario u zid obiteljske kuće koji je probio i poginuo.

-Sinoć, oko 21 sati, u Novoj Gradiški, na raskrižju Ulice Slavča i Ljudevita Gaja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 40-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine, prošao pored vidno postavljenog znaka „stop-obavezno zaustavljanje“, te potom kroz raskrižje, sletio s kolnika i udario u zid obiteljske kuće (vlasništvo 61-godišnjaka). Od siline udara vozilo je probilo zid obiteljske kuće, te završilo u unutrašnjosti kuće. Tom prilikom u spomenutoj kući nije bilo osoba. Vozač osobnog automobila je smrtno stradao na mjestu događaja. Policijski službenici dostavljaju obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu- priopćila je danas policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post