CRNA KRONIKA – U Okučanima pokrali cigarete, u Cerniku novac iz aparata za napitke, u Brodu kotače s automobila, a u Oriovcu ogrjevno drvo

586 0

NOVA GRADIŠKA, 25. svibnja 2011. – Tijekom pred prošle noći u

Okučanima nepoznati počinitelj ili više njih su provalili u dva kioska. Iz jednog kioska je otuđeno oko 600 kutija raznih vrsta cigareta čija materijalna šteta bez stručne procjene je oko 12 tisuća kuna. Iz drugog kioska otuđeno je oko 500 kutija raznih vrsta cigareta čija materijalna vrijednost je bez stručne procjene oko 11 tisuća kuna. Policija traga za počiniteljima.

 

Tijekom protekle noći u Slavonskom Brodu nepoznati počinitelj je ušao u garderobu jedne tvrtke iz Cernika i provalio u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Teške krađe“, a policija traga za počiniteljem.

 

Jučer od 21 sat do 6,30 sati danas u jutro nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 31-godišnjaka iz Slavonskog Broda i iz neograđenog dvorišta njegove obiteljske kuće demontirao sa osobnog automobila marke „Audi A4“ sve četiri gume sa aluminijskim felgama, dimenzija 205/55 R16. Materijalna šteta bez stručne procjene je oko tri tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Krađe“, a policija traga za počiniteljem.

 

Policija je jučer zaprimila kaznenu prijavu za kazneno djelo „Krađe“ drvne mase. Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 3. do 23. svibnja ove godine u šumskom predjelu „Šumarije Oriovac“, nedaleko od mjesta Lovčići uporabom motorne pile posjekao 20 komada sirovo-stojećih stabala hrasta, cera i bukve. Stabla je zatim isjekao na dužinu jednog metra i odvezao. Materijalna šteta bez stručne procjene je oko 1500 kuna. Policija traga za počiniteljem.

Related Post