LOŠ PRIMJER – Promidžba na tarabama, kapijama i banderama

816 0

 

22. studeni 2011. Unatoč upozorenju Turističke zajednice

Nova Gradiška političkim akterima da u predizbornoj kampanji paze gdje lijepe svoje promidžbene plakate naš je grad opet postao mjesto koje političke stranke zlorabe i nagrđuju ga u interesu političke promidžbe i uspjeha na izborima.

 

 

Kriza je, pa i nema toliko plakata da se oblijepi cijeli grad kao što je to bio slučaj u prethodnim izborima. Ima ih, međutim, dovoljno pa ih nalazimo na tarabama, kapijama i banderama, ali i otkinutih na nogostupima i drugim javnim površinama. Zašto ih netko kida? Mogu to biti politički protivnici, ali i građani nezadovoljni svojim životom. Bez obzira na razlog tamo im nije mjesto na što je političke stranke prije predizborne promidžbe upozorila Turistička zajednica našeg grada navodeći zakonske odredbe koje u cilju promicanja hrvatskog turizma treba poštovati Iz Turističke zajednice podsjećaju da je primjerenim odnosom prema životnoj sredini i okolišu Grad Nova Gradiška ove godine dobio priznanje ZELENI CVIJET s brončanim znakom.

 

– Pozivamo sve političke stranke da u vrijeme političke kampanje za parlamentarne izbore, koja je već započela, svoje plakate ističu na zato predviđenim mjestima u gradu i vode brigu o zaštiti okoliša prilikom tih aktivnosti. Pri tome mislimo i na uklanjanje plakata nakon izbora. Takvim ponašanjem u prilici su pokazati svoj odnos i poštovanje prema gradu i njegovom okolišu – navodi se u upozorenju Turističke zajednice Nova Gradiška.

Related Post