Općina Rešetari dobila potporu za razvoj predškolske djelatnosti 

301 0

Foto Jakša Samardžić

REŠETARI, 9.  srpnja 2021. – Temeljem Odluke o raspisivanju i provedbi Javnog poziva općinama indeksa razvijenosti I.-IV. skupine  sukladno uvjetima i kriterijima  za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2021. godini Općini Rešetari odobren je projekt i dodijeljena potpora.

Dodijeljena su financijska sredstva za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2021. godini za razdoblje od 01. rujna 2020. godine do 31. kolovoza 2021. godine.

Financijska potpora odobrena u najvećem mogućem iznosu  od  220.000 kuna.

Cilj projekta je povećati kvalitetu rada vrtića, pružiti mogućnost zapošljavanja novog stručnog kadra i povećanja broja djece upisane u vrtić, te poboljšati uvjete boravka upisane djece u vrtić.

Provedbom projekta ostvarit će se promicanje ravnomjernijeg i održivog razvoja predškolske djelatnosti, poboljšanje dostupnosti i pristupačnosti dječjeg vrtića te povećanje uključenosti i obuhvaćenosti djece rane i predškolske dobi programima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Također, utjecat će na ostanak više mladih obitelji na području Općine radi mogućnosti realizacije jedne od osnovnih potreba obitelji.  (Općina Rešetari)

Related Post

DAN OPĆINE REŠETARI

Autor - 04/05/2014 0
REŠETARI, 3. svibnja 2014. – Iako skromnije nego prijašnjih godina i ove je Dan općine Rešetari obilježen dostojanstveno, a uz…

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 14/11/2014 0
SLAVONSKI BROD, 14. studeni 2014. – Na sastanku održanom u maloj vijećnici županijske uprave zamjenik župana Davor Vlaović i pročelnik…