POUMAR obavještava ljubitelje filmova o izmjeni termina za dva filma koji su trebali biti prikazani danas. Bit će prikazani u utorak, 3. siječnja 2023. godine. 

424 0

LIL, LIL, KROKODIL – SINK.

PONEDJELJAK, 2. 1. U 16:30

UTORAK, 3. 1. U 16:30 

 

IZVORNO IME: Lyle, Lyle, Crocodile

REŽIJA:Will Speck, Josh Gordon

ULOGE:Frano Mašković, Darin Pavišić, Marko Makovičić, Vanda Winter, Goran Malus

ŽANR:glazbeni, komedija

TRAJANJE FILMA: 106 min  

GODINA: 2022. 

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4 EUR

 

SADRŽAJ FILMA:

Temeljeno na književnom serijalu Bernarda Wabera, Lil, Lil, krokodil je igrano-animirana glazbena komedija koja će oživjeti ovog omiljenog lika i predstaviti ga novoj, globalnoj publici. Kada se obitelj Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) preseli u New York, njihov sin Josh bori se sa prilagodbom novoj školi i novim prijateljima. Sve se to promijeni kada otkrije Lila – raspjevanog krokodila (Shawn Mendes) koji obožava kupke, kavijar i odličnu glazbu, kako živi u potkrovlju njegovog novog doma. Njih dvoje postaju najbolji prijatelji, no kada Lilov opstanak postane ugrožen zbog zlog susjeda gospodina Grumpsa, obitelj Primm morat će se udružiti s Lilovim karizmatičnim vlasnikom Hectorom P. Valentijem kako bi pokazali svijetu da obitelj dolazi iz najneočekivanijih mjesta i da nema ništa čudnoga sa velikim raspjevanim krokodilom s još većom osobnošću.  

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila:domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*Zadržavamopravoizmjene termina.

 

DUHOVI PROŠLOSTI

UTORAK, 3. 1. U 19:30

 

IZVORNO IME: Bed Rest

REŽIJA:Lori Evans Taylor

ULOGE:Guy Burnet, Erik Athavale, Melissa Barrera

ŽANR:horor, misterija

TRAJANJE FILMA: 90 min  

GODINA: 2022. 

DRŽAVA:SAD

CIJENA ULAZNICE: 4 EUR

DOBNA PREPORUKA:15

 

SADRŽAJ FILMA:

Nakon što se borila da osnuje obitelj, Julie Rivers je konačno u trećem tromjesečju trudnoće. Dok se njezin suprug Daniel prilagođava na novi posao predavača na koledžu, Julie nadzire nadogradnju njihove upravo kupljene povijesne kuće na osami uz jezero. Prije nego što se snijeg otopi, tamo se planiraju uz vatru udobno smjestiti s njihovom tek rođenom djevojčicom. Jedne večeri Julie završi u bolnici. Kako bi izbjegla prijevremene trudove, propisano joj je osam tjedana obveznog mirovanja. Dok Daniel radi, Juliejinu monotoniju zamjenjuju uznemirujući prizori i zvukovi – sve ukazuje na to da je njezin dom iz snova uklet, a duh iz njezine prošlosti pokušava podijeliti zastrašujuću poruku.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Related Post