UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH: Poziv na tečaj digitalnih kompetencija

738 0

NOVA GRADIŠKA, 22. kolovoza 2019. – Želite naučiti što je to web dizajn i kako upravljati društvenim mrežama? Ili ste oduvijek htjeli naučiti kako izraditi web stranicu? Poboljšati svoje digitalne kompetencije?
Onda imamo pravu edukaciju za Vas‼️💻
U sklopu projekta „Pružanje podrške marginaliziranim skupinama za uključivanje na tržište rada“, UP.02.1.1.06.0002 u INTEGRA centru održavat će se besplatna edukacija “Tečaj digitalnih kompetencija” od 02.09. – 11.09.2019. g.
Na edukaciju se mogu prijaviti sve mlade nezaposlene osobe do 29 g. koje su nezaposlene duže od 6.mj. i oni stariji od 29 g. koji imaju status nezaposlene osobe duže od 12 mj., te nezaposlene osobe s oštećenjem sluha.
Prijaviti se možete na broj: 091/581 33 19 ili e-mail: ugng.esf@gmail.com ili osobnim dolaskom u INTEGRA centar na adresi Urije 26 Nova Gradiška.
Broj prijava je ograničen, stoga molimo da se što prije prijavite!
Veselimo se Vašem dolasku!

Podsjetimo; u sklopu otvorenog poziva Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, kojeg je provelo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruzi gluhih i nagluhih Nova Gradiška odobren je projekt „Pružanje podrške marginaliziranim skupinama za uključivanje na tržište rada“. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u 100% iznosu od 795.670,00 kn. Projekt je s provedbom započeo 1. rujna 2018. godine i trajat će 18 mjeseci.
Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška u partnerstvu s Gradom Nova Gradiška, Udrugom slijepih Nova Gradiška, Udrugom gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije i Udrugom za promicanje aktivnog sudjelovanja Studio B će kroz ovaj projekt na našem području ponuditi posebno dizajnirane programe koji će utjecati na smanjenje nezaposlenosti marginaliziranih skupina društva.

Related Post