ZAVRŠENA 1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

1199 0

NOVA GRADIŠKA, 1. lipnja 2016. – U nedjelju je odigrano posljednje kolo i završeno natjecanje u 1. ŽNL. Čestitke idu na adresu nogometaša Batrine koji su s četiri boda prednosti sezonu završili na prvom mjestu ispred novogradiške Sloge.

Te su dvije ekipe dominirale prvenstvom i bile uvjerljivo bolje od ostatka lige. Tako, naprimjer, trećeplasirani Slavonac iz Nove Kapele za prvim Batrincima zaostaje velikih 16 bodova.

Dodajmo da su nogometaši Batrine u 26 kola doživjeli samo tri poraza, da su sa 48 postignutih golova po efikasnosti drugi, iza Sloge koja je sa 62 postignuta gola najefikasnija ekipa. Batrinci su primili najmanje, 19 golova.

Kao prvoplasirana Batrina ipak neće u kvalifikacije za viši rang. Odučila je tako uprava pa će u kvalifikacije drugoplasirana novogradiška Sloga. Kako kaže Damir Ocvirek ostvaren je sportski cilj, postignut povijesni rezultat i procijenjeno da bi za viši liga za njih bila prejaka pa kvalifikacije prepustili Slogi.

 

 

Related Post

Vrijedna prva pobjeda Sloge

Autor - 12/09/2010 0
NOVA GRADIŠKA 11. rujna 2010. – Novogradiška Sloga danas poslije podne odigrala je utakmicu 4. kola Četvrte hrvatske nogometne lige…