Photo report – STARTAO 3. MARATON ZA TOŠU PROESKOG NOVA GRADIŠKA – KRUŠEVO

1005 0

NOVA GRADIŠKA 16. lipnja 2010. – Rano ujutro u 6,16 sati ispred Elektro-tehničke škole i stadiona NK „Sloga“ startali su maratonci koji sad već tradicionalno trče u čast makedonskog slavuja Toše Proeskog. Okupljene oko spomenika brojne Tošine fanove iz Hrvatske, makedonske i novogradiške dužnosnike, novinare i maratonce nije omela kiša za

koju je jedan od maratonaca dodao da i nebo plače za Tošu. Ispred makedonske delegacije nazočio je makedonski veleposlanik u Republici Hrvatskoj Danče Markovski sa suradnicima, a ispred grada Nove Gradiške dogradonačelnik Milan Mateša, organizatorica projekta Tereza Grgić, velečasni Perica Matanović, predstavnice turističke zajednice i sportskih društava.  

Bila je tu i Stela Prislan iz Zagreba, voditeljica međunarodnog fun Klub foruma posvećenog Toši koji broji 10 000 članova.

Na ovaj mega maraton startalo je 16 profesionalnih makedonskih atletičara koje će do granice pratiti djelatnici naše policije.

Makedonski maratonci ispraćeni su molitvom koju je predvodio velečasni Perica Maranović

Dogradonačelnik Milan Mateša i makedonski veleposlanik Danče Markovski

Županijski vijećnik Krunoslav Hofer i predsjednik Saveza sportova Nove Gradiške Borislav Vidošić

Stela Prislan

 

Related Post

RAZRJEŠENJA I IMENOVANJA

Autor - 23/12/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 23. prosinac 2012. – Na posljednjoj sjednici Skupštine Brodsko-posavske županije na jednoj od točaka dnevnog reda bila su…