POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA – Tjedna informacija

926 0

9. listopad 2012. – Na području policijske uprave od 1. do 8.

listopada evidentirano je 59 kaznenih djela od kojih je većina (42) imovinskog karaktera. U području prometa dogodila se 21 prometna nesreća, od kojih jedna (1) s poginulim osobama, četiri (4) s ozlijeđenim osobama i 16 s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama, jedna (1) osoba je smrtno stradala, dvije (2) osobe su teško ozlijeđene i dvije (2) osobe lakše. Zabilježeno je 13 prekršaja narušavanja javnog reda i mira, šest (6) prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, te su evidentna dva (2) slučaja kršenja odredbi Obiteljskog zakona. Bilježe se dva (2) slučaj pronalaska oružja, te pet (5) požara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Na graničnim prijelazima je prometovalo 218 524 putnika i 76 213 vozila.

 

POLICIJSKA POSTAJA NOVA GRADIŠKA – Od 1. do 8. listopada na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 14 kaznenih djela od kojih je najveći broj (9) imovinskog karaktera. U području prometa dogodilo se devet (9) prometnih nesreća od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama i sedam (7) s materijalnom štetom. Pritom je jedna (1) osoba teško ozlijeđena, a jedna (1) osoba lakše. Evidentirana su dva (2) prekršaja iz Zakona prekršajima protiv javnog reda i mira, te se bilježi jedan (1) slučaj kršenja odredbi Obiteljskog zakona. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška prometovalo je prešlo 79 283 putnika i 29 174 vozila.

 

POLICIJSKA POSTAJA OKUČANI – Na području Policijske postaje Okučani od 1. do 8. Listopada, evidentirano je jedno (1) kazneno djelo imovinskog karaktera. Zabilježen je jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također je evidentiran jedan (1) slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava.

Related Post