BERNY Fully loaded continue – Vijesti

1040 0

NOVA GRADIŠKA 18. rujna 2010. – Bernard Kumić, naš sugrađanin poznatiji kao Berny sve je popularniji. O tome govori njegova dosadašnja karijera koju bi svaki mladi glazbenik poželio.

Za one koji nisu znali Berny je ove godine pobijedio na Melodijama Mostara i Media Festu koji je po veličini i važnosti zamijenio neodržani Hrvatski radijski festival. Kako je ove godine nastupio u više od sto gradove Bernya su zamijetili i strani glazbeni manageri te mu ponudili angažmane. Iako je već prvi inozemni nastuo imao ove godine u Zurichu u jednom od najpoznatijih švicarskih disco klubova u studenom ide put Stuttgardta gdje će nastupiti na na otvorenju K1 turnira. Cijeli nastup i događaj u živo će prenositi Eurosport preko satelita.

 

Do izlaska albuma prvijenca obožavatelji(ce) će moći Bernya posjetiti na slijedećim nastupima koji uskoro slijede, a to je Berny live (Cret Brezovački) 17. rujna u 22 sata, Bicikijada HAK-a 22. rujna u 17 sati te Berny live (Zadar) 24. rujna u 22 sata.

 

Aktualni singl „Nakon svih godina“ Bernya u suradnji sa Shortyem pogledajte desno na našoj stranici!

 

Related Post

NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO

Autor - 20/08/2013 0
Na izložbi se predstavlja Goran Dorić, dobitnik Grand Prix 9. bjelovarskog salona i Hrvoje Čeliković ove godine dobitnik prve nagrade…

Ljetna turneja benda Meritas

Autor - 15/07/2019 0
Meritas otkriva nove koncertne destinacije – od Visa do Špancirfesta U godini posvećenoj njihovih prvih 20, Meritas širi svoj glazbeni…