GRANIČNA POLICIJA – VIKEND OBILJEŽILI PIJANI VOZAČI

714 0

6. lipanj 2011. – U subotu oko 2,20 sati policijski službenici

Postaje granične policije Stara Gradiška su kod Orubice, vršeći kontrolu zaustavili osobni automobil VW Passat i utvrdili da je 25-godišnji vozač pod utjecajem alkohola. Alko-testiranjem je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 2,19 promila. Obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti sa vožnjom u takvom stanju, isključen je iz prometa i zadržan u službenim prostorijama sukladno zakonskim odredbama. Protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradišci zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su u subotu oko 23.25 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, utvrdili da 42-godišnjak upravlja pijan osobnim automobilom Opel Astra, zagrebačkih registracijskih oznaka. Alko-testiranjem je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 2,05 promila, pa je isključen iz prometa i zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

 

U petak oko 16.45 sati u Smrtiću policijski službenici su prilikom redovitog nadzora u prometu, utvrdili da 42-godišnjak upravlja pijan traktorom. U njegovu organizmu alko-testom je utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 2,54 promila. On je isključen iz prometa i zadržan u službenim prostorijama do otriježnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog, odnosno obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post