Kadeti NG Unitasa pobjednici 1. kruga

783 0

28. ožujak 2011. – Večeras je u Novoj Gradiški u organizaciji

MNK NG Unitasa održan 1. krug natjecanja za kadetsko prvenstvo Druge hrvatske malonogometne lige, Istok. Nastupile su 3 momčadi: Bonita iz Požege, No limit auto Tiho iz Virovitice i NG Unitas iz Nove Gradiške. Nakon zanimljivih i kvalitetnih igara naslov pobjednika osvojio je premoćno domaći NG Unitas osvojivši 4 boda (13:8), drugi su Požežani s 2 (8:8), a treći Virovitičani s jednim bodom (6:11).

 

Postignuti su ovi rezultati: NG Unitas – Bonita 5:5 (3:2), Bonita – No limit auto Tiho 3:3 (1:2) i NG Unitas – No limit auto Tiho 8:3 (3:0).

 

Prve dvije momčadi plasirale su se u završnicu koja se igra u Osijeku i gdje će se sastati sa dvije prvoplasirane momčadi sa turnira u Osijeku, koji su također igrali 1. krug. U prvoj večerašnjoj utakmici bilo je mnogo uzbuđenja. Požežani su poveli već u 1. minuti, izjednačio je Antun Severović minutu kasnije. Gosti opet vode, a Ante Vidović u 4. minuti izjednačuje (2:2). Marko Bodrožić dovodi NG Unitas u vodstvo (3:2), a Filip Malenica i do 4:2. Požežani smanjuju na 3:4, ali Ante Vidović svojim drugim pogotkom 2 minute prije kraja povećava na 5:3. Međutim, Požežani u dvije zadnje minute uspijevaju izjednačiti na konačnih 5:5. U drugoj našoj utakmici NG Unitas je prosto deklasirao Virovitičane s velikih 8:3. Bila je to furiozna serija pogodaka. Počeo je Antun Severović (1:0), nastavio Josip Popčević (2:0), pa dalje redom: Ivan Borovac (3:0), Ante Vidović (4:0) i opet Ante Vidović za velikih 5:0 u prvih dvadesetak minuta igre. Virovitičani su prvi pogodak postigli u 22. minuti (1:5), ali Marko Bodrožić povisuje na 6:1, Ante Vidović na 7:2, a Martin Vlaović na ogromnih 8:2. Gosti postižu do kraja još jedan pogodak i zaključuju veliku pobjedu sjajnih Novogradiščana na ogromnih 8:3.

 

Za pobjednicčku momčad NG Unitasa večeras su igrali: Marko Maričević, Marko Bodrožić, Ivan Borovac, Filip Malenica, Filip Pavišić, Luka Vlainić, Viktor Magdić, Antun Severović, Martin Vlaović, Marko Vlaović, Josip Popčević i Ante Vidović, uz trenera Miroslava Pavišića.

Related Post