Mladostaši izgubili na jedanaesterce

922 0

31. svibanj 2012. – Momačad NK „Mladost“ Cernik odigrali su jučer utakmicu polufinala Županijskog nogometnog kupa. Protivnik im je bila ekipa Tomislav Pana iz Donjih Andrijevaca. Dramatična utakmica rezultirala je i takvom završnicom u kojoj je mladost izgubila na jedanaesterce.

 

Cerničani su vrlo brzo se našli u nezgodnoj situaciji pošto je suparnička ekipa u samo 20. minuta došla do vodstva od 3 : 0. U prvom poluvremenu Mladostaši su se usprkos izostanku petorice prvotimaca uspjeli vratiti u utakmicu smanjivši rezultat na 3 : 1.

Izostanak Akmačića, Terzića, Dubravca i Jelančića nije obeshrabrilo Cerničane da u drugom poluvremenu izjednače na 3 : 3.

Poslije napete utakmice uslijedili su udarci sa bijele točke gdje su igrači Tomislav Pana imali više uspjeha. Dodajmo i tome još i promašaj Vlaovića koji je promašajem prekinuo sve nade Cerničana.

Trener Mladosti Dinko Terzić prema svemu što smo vidjeli ima razloga biti ljut na sudačku ekipu u sastavu – Domagoj Maričević, Mario Galović i Grozdan Gavranić, koji su svojim suđenjem i pogreškama, kako ističe Terzić, promijenili tijek utakmice na štetu Mladosti.


Za Mladost su igrali: Piccolo, Jurić, Kalić, Boban, Vlaović, Lukšić, Medved, Mulac, Matošević, Martinović, Kunić, Ugrešić, Jelančić, Dubravac, Gubić, Terzić.

Trener. Dinko Terzić.

Related Post