OTVOREN BOŽIĆNI SAJAM: Treba posjetiti Društveni dom i kupiti domaće kvalitetne proizvode malih obiteljskih gospodarstva

1041 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 20. prosinac 2019. – Danas je u Društvenom domu otvoren Božićni sajam koji se održava u okviru ovogodišnjeg „Adventa u našem gradu“ kojeg i ove godine tradicionalno organizira Turistička zajednica grada Nova Gradiška u suradnji s Gradom Nova Gradiška. U nazočnosti Dinke Matijević i Ružice Vidaković, direktorica Turističkih zajednica Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije, te zamjenika gradonačelnika Borislava Vidošića i Ivane Trupine sajam su otvorili izlagači koji godinama ne propuštaju priliku na sajmu izlagati i prodavati svoje proizvode.
Izlagače je pozdravila Ivana Trupina, zahvalila im što su došli, te na trudu koji ulažu u proizvodnju i afirmaciju svojih proizvoda. Okupljenima u društvenom domu poželjela je ugodne božićne blagdane i sretnu Novu godinu.
Posebni gosti na otvaranju bili su Djed Božićnjak i djece iz Dječjeg vrtića s kojom se družio i darivao poklonim.
Uz popratne sadržaje Božićni sajam se održava i sutra od 8 sati. U 11 sati nastupiti će HKUU „Trenk“, a u 11.30 sati početi će „Plesni vrtuljak“ i nastup Plesne skupine Marine Mihelčić s voditeljicom Natašom Ledić. U 12.30 sati održati će se „RS Fashion“ – modna revija malih manekena.
Danas i sutra treba posjetiti Društveni dom, kupiti domaće kvalitetne proizvode malih obiteljskih gospodarstva, udruga i društava.

 

Related Post