POLICIJA – SA TRI KAZNENA DJELA U NOVU GODINU

608 0

NOVA GRADIŠKA, 3. siječanj 2011. – Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 27. prosinca 2010. do 3. siječnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno tri kaznena djela (jedna krađa, jedno oštećenje tuđe stvari i jedna prijetnja). Policija je protiv počinitelja podnijela odgovarajuće kaznene prijave, te nastavlja daljnji rad u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja. Oštećene osobe su upoznate sa pravom podnošenja prijedloga za kazneni progon za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

 

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene.

 

Evidentirano je ukupno dva prekršaja, od kojih jedan prekršaj iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i jedan prekršaj iz oblasti Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Related Post

ČISTEĆI ŠUPU PRONAŠAO BOMBE

Autor - 01/10/2018 0
SLAVONSKI BROD  – U Slavonskom Kobašu, dana 29. rujna, muškarac je prilikom čišćenja šupe u obiteljskom dvorištu, uočio ubojita sredstva…

NEPRILAGOĐENA BRZINA

Autor - 09/05/2016 0
NOVI VAROŠ – Dana 8. svibnja, oko 20.45 minuta, kod Novog Varoša, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.