PRENOSIMO IZ 24 SATA

1541 0

OKUČANI, 10. listopada 2013. – V. B. (25) iz Okučana u nedjelju je u sportskoj kladionici Favorit odigrao listić sa šest nogometnih parova, uplatio je 275 kuna i otišao. Listić je izgubio, a našla ga je djelatnica kladionice.

 

Ispostavilo se da je listić dobitan, a dobitak je 11.077 kn. Djelatnici je dao nagradu, 50 kuna. Mladić se u nedjelju, nedugo nakon što je otkrio da nema listića, vratio u kladionicu i pitao djelatnicu je li našla listić. Rekla mu je da nije i on se s tim pomirio. Kad je pošao prema vratima, djevojka ga je pozvala da se vrati i predala mu izgubljeni listić.

 

– Na listiću je bilo šest parova. Pratio sam utakmice, imao sam pogođenih pet parova, ostao je mi je samo još jedan, koji je igrao kasnije. Htio sam to provjeriti na listiću, ali nije ga bilo. Otišao sam ga tražiti na mjestima na kojima sam bio nakon kladionice, ali ništa. Otišao sam u kladionicu. Ni djevojka ni ja nismo znali da će listić biti dobitan. Ipak sam odlučio dati joj 50 kuna. Prvo nije htjela uzeti novac, ali nakon mog inzistiranja pristala je – rekao je V. B.

 

Djelatnica nije htjela ništa govoriti. Mogla je zadržati listić i sebi priskrbiti dobitak gotovo jednak iznosu njenih desetak plaća. Mladić će ipak razmisliti o nagradi.

– Novac nisam podigao i bit će prilike da se revanširam djelatnici – rekao je V. B.

Related Post

USUSRET USKRSU

Autor - 30/03/2015 0
Katolički vjernici ušli su u Veliki tjedan – tjedan u godini koji kulminira slavljem blagdana Uskrsa. Nakon 40 dana korizme…