PRONAŠLA GA POLICIJA: Novogradiščanki (85) iz spavaće sobe ukrao više tisuća kuna

1617 0

NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BROD, 2. prosinca 2020. – Kako danas priopćava Policijska uprava brodsko-posavska, jučer (1. prosinca) je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom, na okolnosti počinjenja tri kaznena djela krađe iz trgovine na području Slavonskog Broda.

Utvrđeno je da je u razdoblju od 25. do 27. studenog, u popodnevnim satima, iz trgovine u sklopu trgovačkog centra otuđio nekoliko parfema, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Odgovornoj osobi iz oštećene trgovine uručeni su potrebiti podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

U ponedjeljak, 30. studenog, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe iz obiteljske kuće u Novoj Gradiški. Policajci su potvrdili da je okrivljeni 12. studenog ove godine ušao u obiteljsku kuću te iz spavaćih prostorija otuđio više tisuća kuna, vlasništvo 85-godišnjakinje.

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post