SLAVLJE U BATRINI

1690 0

BATRINA, 30. svibnja 2016. – Bilo je u nedjelju razloga za slavlje u Batrini. Na stadionu „Stjepan Knezović-Ćipe“ nogometaši NK Batrine igrali su utakmicu posljednjeg kola 1. Županijske lige Brodsko-posavske županije

i slavili najveći sportski uspjeh kluba u njegovoj bogatoj povijesti.

Kolo prije kraja osigurali su naslov prvaka. Iako je utakmica protiv NK Zvonimir iz Donje Vrbe bila formalnost, nogometaši Batrine i trener Stjepan Renić utakmicu su shvatili ozbiljno i još jednom pobjedom 6:3 zaključili uspješnu sezonu i oprostili od svojih vjernih navijača.

Pred početak utakmice oprostili su se od svog golmana Dubravka Kolundžića-Duce, koji je branio svoju posljednju utakmicu i završio nogometnu karijeru. Predsjednik Miroslav Eržen, čestitke i Damir Ocvirek, za doprinos koji je dao NK Batrini uručili su mu Zlatni grb kluba.

 

Početak velike proslave nogometaša Batrine, stručnog stožera na čelu s trenerom Stjepanom Renićem i uprave kluba koju je predvodio Miroslav Eržen, počeo je osam dana prije pobjedom na gostovanju u Gornjoj Vrbi kod Omladinca. Tom je pobjedom Batrina pobjegla drugoplasiranoj Slogi iz Nove Gradiške za 4 boda i kolo prije kraja stekla nedostižnu prednost.

Najveći sportski rezultat u povijesti kluba Batrina je suvereno postigla. Na čelu ljestvice našli su se nakon 3. kola i prvo mjesto nisu ispuštali sve do kraja prvenstva.

Dio batrinske nogometne priče nisu samo nogometaši i trener već i brojni pojedinci koji su u dugoj povijesti kluba godinama od Batrine stvarali zdravu sportsku, ponajprije nogometnu sredinu.

Pehar Županijskog nogometnog saveza i medalje igračima za osvojeno prvo mjesto uručio je Dubravko Galović, predsjednik ŽNS.

 

Related Post

NOGOMET

Autor - 20/02/2012 0
20. veljače 2012. – Ovih dana stvoreni su donekle povoljni uvjeti za odigravanje nogometnih utakmica iako je još mnogo snijega…

Velika pobjeda Cerničana

Autor - 20/09/2010 0
CERNIK 19.rujna 2010. – U vrlo dobroj, borbenoj i kvalitetnoj utakmici danas je Mladost u Cerniku u 6. kolu 3.HNL, Istok, pobijedila…

Počeo Memorijal u Lazama

Autor - 04/07/2010 0
LAZE, 3 srpnja, 2010. – Danas je u Lazama počeo 17.memorijalni nogometni turnir Hrvatski sokoli gdje su u prvoj utakmici igrali Mladost…