ZA DJECU I TINEJDŽERE POČELO „LJETO U KNJIŽNICI 2011“

692 0

NOVA GRADIŠKA, 4. srpnja 2011. – Pod nazivom „Ljeto u knjižnici 2011“ danas je svečanim otvranjem počelo tradicionalno ljetno okupljanje djece i tinejdžera na dječjem odjelu Gradske knjižnice. Okupljenu djecu pozdravile su ravnateljica prof. Biljana Dakić i Dinka Matijević u ime Turistilčke zajednice Nove Gradiške koja je zajedno s Gradom

Nova Gradiška suorganizator ove hvale vrijedne ljetne maifestacije s djecom i za djecu. Medijski pokrovitelj su Prve novogradiške internetske novine novagra.hr.

Djelatnici knjižnice i vanjski suradnici i ove su godine, od 4. do 19. srpnja, svaki radni dan u vremenu od 9 do 10,30 sati, pripremili brojne sadržaje za djecu i omogućili im da ljeto kerativno provedu u knjižnici. Djeca će moći čitati, gledati filmove i već sutra sudjelovati u radionici izrade lutaka za vesele igrokaze u lutkarskom kazalištu, a narednih dana u radionici za izradu šešira, lokovnoj i drugim kretativnim radionicama. Bit će tu i nagradnih natjecanja, druženja s talentima, a djeci će biti omogućeno i da sama kreiraju razne sadržaje.

Na novagra.hr pogledajte program ovogodišnjeg „Ljeta u knjižnici 2011“. Predbilježite se za igraonice i radionice prema svojim zanimanjima i uzrastu na Dječjem odjelu Gradske knjižnice te na telefone 330-041 i 330 042.

Iz Gradske knjižnice vas pozivaju da dođete i družeći se provedete „Ljeto u knjižnici 2011“ na najljepši i najzanimljiviji način na svijetu.

Related Post