VIJEĆE ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE KONCESIJU I FREKVENCIJU 98,1 DODIJELILO RADIO PSUNJU

642 0

Narednih devet godina svirat će nam Radio Nova Gradiška

NOVA GRADIŠKA, 20. srpnja 2011. – Vijeće za elektroničke medije na današnjoj je sjednici frekvenciju 98,1 i koncesiju za radijski program za Novu Gradišku dodijelilo Radio Psunju, koji je nakladnik Radio Nove Gradiške, koji je do sada

emitirao program. 

U Agenciji za elektorničke medije danas su se okupili predstavnici svih kandidata: Marizabela Mijakić – Oglašavanje d. o.o. Slavonski Brod, Aleksandar Radivojević, Zlatko Zebić i Sanja Bukvić – Gradski radio, Zlata Pazman-Petrić – Radio Panonija i Željko Siladi, Đurđa Pazman i Simonida Trabuk – Radio Psunj.

Odluku o dodijeli frekvencije 98,1 priopćio im je Zdenko Ljevak, ravnatelj Agencije za elektroničke medije i predsjednik Vijeća.

Na početku sjednice Vijeća Oglašavanje d.o.o. je eliminirano iz konkurencije jer nije u dokumentaciji imao priložene financijske i tehničke podatke. Vijeće je nakon toga većinom glasova koncesiju i frekvenciju za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga radija za Grad Novu Gradišku i općine Rešetari, Dragalić i Cernik dodijelilo Radio Psunju na rok od devet godina, ocijenivši programsku šemu i druge uvjete najboljima. Na ovu odluku Vijeća za elektroničke medije nema žalbe, a eventualni nezadovoljnici mogu pokrenuti upravni postupak.

Related Post

NEĆE IH ZABORAVITI

Autor - 31/08/2015 0
LJUPINA – Članovi NK “Slaven” Ljupina 29. kolovoza organizirali su deseti po redu Memorijalni nogometni turnir u sjećanje na pet…