VRBOVA

1733 0

Redovna godišnja izvještajna skupština NK „Omladinac“

–  U nedjelju, 16. veljače, u Vrbovi je održana redovna godišnja izvještajna skupština Nogometnog kluba „Omladinac“. Nakon što je pozdravio nazočne, među njima posebno goste, predstavnike NK „Graničar“ iz Laza i članove DVD-a Vrbova, predsjednik kluba, Dražen Đurić, podnio je izvješće o radu u protekloj godini. Uslijedilo je izvješće tajnika, Milana Turkalja i blagajnika, Dražena Jurčevića.

 

Naglašeno je kako klub od početka jesenske sezone ima novu upravu, koja je svojim radom pomogla i pratila dobar rad „Omladinca“. Pohvaljen je rad trenera, Petra Cindrića, koji za sada vrlo uspješno trenira seniore, pomaže pripremu juniora, a zdušno mu pomaže Ivan Perak. Treninzi obje ekipe često su zajedno, klub ima oko 25 dobrih i pripremljenih igrača. Nakon jesenske sezone, seniori su prvaci Druge županijske nogometne lige – zapad, a juniori su drugi u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Sudionici skupštine osvrnuli su se na redovite i kvalitetne treninge igrača na igralištu i u prirodi jesenas, što je svakako doprinijelo dobrim rezultatima. U raspravi je pohvaljen rad kluba, uprave i igrača i stav je svih da treba dalje kvalitetno raditi, seniori trebaju zadržati prvo mjesto na ljestvici i izražena je zajednička želja za ulaskom u viši rang natjecanja.

 

Trenutno su u tijeku pripreme i prijateljske utakmice za proljetni dio prvenstva. Na skupštini je zahvaljeno svima koji na bilo koji način pomažu i prate rad kluba: institucijama i pojedincima.

 

Tekst i fotografija: Višnja Mikić

Related Post