DRUGI DAN SUSRETA UDOVICA HBDR-a RH

1554 0

NOVA GRADIŠKA, 8. listopada 2017. – Danas se nastavljeni sadržaji vezani za Susret udruga udovica HBDR-a RH koji organizira Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Nova Gradiška. Nakon svete mise, u povodu Dana neovisnosti kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, udovice hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata iz cijele Hrvatske vijence su položile i svijeće zapalile zajedno s Dinkom Tandarom, izaslanikom ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda.

Na prigodnoj svečanosti održanoj u Društvenom domu predstavljene su ekipe koje će se natjecati na 18. kuglačkom turniru UUHBDR-a RH. Pozdravili su ih Vjekoslava Karešin, predsjednica novogradiške udruge, Vinko Grgić, novogradiški gradonačelnik, Danijel Marušić, brodsko-posavski župan i pomoćnik ministra i njegov izaslanik Dinko Tandara, koji je otvorio ovo tradicionalno natjecanje u kuglanju koje se održalo u kuglani Exit, gdje su održana i natjecanja u pikadu, belotu i društvenim igrama. Udovice je ugostio i Rekreacijski centar „Iv“ gdje im je uz fitnes prezentirana važnost fizičke aktivnosti za zdravlje.

Susret udruga udovica HBDR-a RH završit će večeras u Pansionu „Slavonski biser“ gdje će uz druženje biti proglašeni rezultati natjecanja.

Related Post

Prosvjed Opačka

Autor - 03/01/2012 0
Mi tek konstatiramo, Tomislav Opačak – pravna Država 2:0. Zbog ugrožavanja temeljnih ljudskih prava obitelji Duspara, a ne zbog prosvjeda…

CVJETNI KORZO

Autor - 30/05/2010 0
Radost djece u šarenilu kostima  NOVA GRADIŠKA, 29. svibnja 2010. – Hvale vrijednu, lijepu i atraktivnu manifestaciju za djecu, njhove…