POILICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA

2437 0

ZAGREB / SLAVONSKI BROD – U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije, u Zagrebu, dana 19. prosinca, održan je humanitarni malonogometni turnir „Zagreb 2014“,

na kojem je sudjelovalo 16 policijskih momčadi iz policijskih uprava i Ravnateljstva policije.

 

Nakon izlučnih natjecanja po skupinama, ekipa Policijske uprave brodsko-posavske našla se u skupini sa Policijskim upravama Primorsko goranskom, Karlovačkom i Zadarskom, ostvarivši sve tri pobjede te je tako zauzela prvo mjesto. Potom je u četvrtfinalnom susretu pobijedila i ekipu Policijske uprave Ličko senjske, da bi zatim u polufinalnom susretu ponovno pobijedila ekipu Policijske uprave Zadarske.

 

U finalnoj utakmici pobijeđena je najbolja ekipa iz Policijske uprave zagrebačke, koja se plasirala u finale iz druge skupine (PU Zagrebačka i Ravnateljstvo policije), te je momčad brodske policije u zanimljivoj finalnoj borbi pružila odličnu igru naše ekipe, osvojivši pobjednički pokal.

 

Turnir je imao humanitarni karakter kojom prilikom su prikupljena sredstva za Zakladu policijske solidarnosti.

 

Djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske postižu zapažene rezultate i u ostalim sportskim disciplinama. Tako je policijski službenik Postaje prometne policije Slavonski Brod Zlatko Andraković pobjednik u kuglanju. U dva navrata u kuglanama (HŽ i Vijuš) u Slavonskom Brodu, srušio je 1138 čunjeva, postavši županijski pobjednik u kuglanju za 2014. godinu, te se plasirao na daljnje državno natjecanje.

 

Uspjesima u raznim sportskim aktivnostima djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske, prezentiraju dostojnost i respektabilnost među ostalim policijskim upravama diljem Lijepe naše, ali i građanima, te takvim primjerom ukazuju da se uz radne i profesionalne obaveze osobnim zalaganjem i htijenjem, mogu postići uspjesi i na ostalim profesionalnim nivoima.

Related Post